Frivillige danseinitiativer
Ambassadører

Thomas Evers Poulsen

Kendt fra Vild med dans og aktuel med bogen 'Vild med stiletter og kunsten at kunne få kvinder til alt'.

Thomas tilbyder dans, konferencier, shows, foredrag og meget mere.

www.thomaseverspoulsen.dk

Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Stream Photos i Danseundervisning

Projekt DanceZone arbejder på at få DANS på programmet til SkoleOL i Kolding 2026.

Skole OL Dans har indtil nu været for 4. og 5. klasse.
For at kunne være med til et Skole OL dansestævne, skal en klasse have kørt et danseforløb, hvor eleverne i hold laver deres danse. Læs mere på Dans Danmarks hjemmeside: skoleol.dk/sportsgrene/dans/

Hvorfor først i 2026? Har I ikke skrevet forkert?

Desværre...
Show more

Projekt DanceZone arbejder på at få DANS på programmet til SkoleOL i Kolding 2026.<br /><br />Skole OL Dans har indtil nu været for 4. og 5. klasse.<br />For at kunne være med til et Skole OL dansestævne, skal en klasse have kørt et danseforløb, hvor eleverne i hold laver deres danse. Læs mere på Dans Danmarks hjemmeside: skoleol.dk/sportsgrene/dans/<br /><br />Hvorfor først i 2026? Har I ikke skrevet forkert?<br /><br />Desværre ikke. Ønsket fra vores side har helt klart været, at arbejde sammen med Dans Danmark om at få DANS med på SkoleOL programmet i Kolding allerede i 2025 - for selvfølgelig skal skoleelever i Kolding da også kunne vælge disciplinen DANS til SkoleOL - men af forskellige årsager, ser det ud til tidligst at kunne blive i 2026.<br /><br />Følg med her på hjemmesiden - vi skal nok holde jer opdaterede<br /><br />30-05-2024
Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Stream Photos i Danseundervisning

Projekt DanceZone kører som et ad hoc projekt under Kolding Idræt. Tidligere bestyrelsesmedlem Lisa Bærentsen, som står bag hjemmesiden dancezone.dk, har stillet platformen til rådighed for et projekt med fokus på at udbrede foreningsdans i Kolding - men der kigges også på, om projektet kan række ud til danseforeninger i hele Danmark.

Læs om ambitionerne bag projektet her på siden:...
Show more

Projekt DanceZone kører som et ad hoc projekt under Kolding Idræt. Tidligere bestyrelsesmedlem Lisa Bærentsen, som står bag hjemmesiden dancezone.dk, har stillet platformen til rådighed for et projekt med fokus på at udbrede foreningsdans i Kolding - men der kigges også på, om projektet kan række ud til danseforeninger i hele Danmark.<br /><br />Læs om ambitionerne bag projektet her på siden: https://www.dancezone.dk/om<br /><br />Kontakt endelig Lisa, hvis du ønsker at høre mere om projektet eller har nogle gode idéer, vi bare skal høre om: lisa@dancezone.dk
Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Stream Photos i Danseundervisning

Seje hip hop-instruktører søges - bliv en del af det fedeste danseeventyr i din lokale idrætsforening!

Vi søger frivillige hip hop-instruktører til 2 af Koldings veletablerede foreninger.
Vi har rigtig mange børn, der gerne vil kunne gå til dans i deres lokalområde i Harte og Lyshøj-området, derfor har du nu en enestående chance for at komme med på danseeventyr!

Er du fyldt 15 år og drømmer du...
Show more

SEJE HIP HOP INSTRUKTØRER SØGES - bliv en del af det fedeste danseeventyr i din lokale idrætsforening! <br /> <br />Vi søger frivillige hip hop-instruktører til 2 af Koldings veletablerede foreninger. <br />Vi har rigtig mange børn, der gerne vil kunne gå til dans i deres lokalområde i Harte og Lyshøj-området, derfor har du nu en enestående chance for at komme med på danseeventyr! <br /> <br />Er du fyldt 15 år og drømmer du om at blive danseinstruktør? Så er du måske én af de to hip hop instruktører, vi søger.<br /> <br />Til Harte søger HGIF en danseinstruktør til hip hop-hold for 10-12 årige om mandagen kl. 17.30-18.30. Hvis du er interesseret, så skynd dig at skrive en kort ansøgning til Maj-Britt på HGIFfitnessdans@gmail.com (Holdet kan evt. rykkes til en anden dag/tidspunkt)<br /> <br />Til Lyshøj søger NBSIF danseinstruktør til DanceZone Junior (2.-3. klasse) om tirsdagen kl. 17.00-17.50. Send en kort ansøgning til Lisa Bærentsen dancezone.dk@gmail.com<br /> <br />Du behøver ikke at have undervist før. Vi skal nok lære dig op. Det vigtigste er, at du har en smittende danseglæde, er god til børn og har lyst til at lære fra dig. <br /> <br />For begge instruktører gælder, at du bliver tilknyttet leder af danselinjen i NBSIF, Lisa Bærentsen, som mentor. Lisa vil dele ud af sine mange års erfaring fra danseverdenen og sørge for at du bliver inviteret med til DGI's danseworkshops og andre arrangementer, som vil kunne udvikle dig som instruktør. Du vil få fri online-adgang til koreografier fra nogle af Danmarks bedste hip hop dansere, lige som du også altid er velkommen til at følge et dansehold i NBSIF. Se holdplanen på www.nbsif.dk/aktiviteter/dans<br /> <br />Det er vigtigt, at du kan deltage på DGI's danseinstruktørkursus den 11.-12. september sammen med din mentor - læs mere om kurset her: https://www.dgi.dk/dans-og-musik/arrangementer/202111453055<br /><br />Du vil starte med at undervise dit hold middelbart herefter.<br /> <br />Som frivillig instruktør modtager du et mindre honorar som tilskud til dansetøj og -sko og udgifter til danseworkshops dækkes.
Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Stream Photos i Dans dig i job!

Kan det være sjovt at være jobsøgende? Også under Corona?

Ja, det mener vi, det kan!

Dans dig i job! er for dig, der er jobsøgende og som oplever det som en tung, krævende og ensom proces. I en tid hvor du som jobsøgende samtidig skal deale med Corona, ønsker vi at sætte lidt spræl i din jobsøgningsproces. Dans dig i job! er fysisk, mental og social trivsel i et og samme Kinderæg til en...
Show more

Kan det være sjovt at være jobsøgende? Også under Corona?<br /><br />Ja, det mener vi, det kan!<br /><br />Dans dig i job! er for dig, der er jobsøgende og som oplever det som en tung, krævende og ensom proces. I en tid hvor du som jobsøgende samtidig skal deale med Corona, ønsker vi at sætte lidt spræl i din jobsøgningsproces. Dans dig i job! er fysisk, mental og social trivsel i et og samme Kinderæg til en målgruppe, der ofte oplever at være top pressede, alene og magtesløse.<br /><br />Du får som deltager indsigt i, hvordan:<br /><br />1 Jobchancer øges i takt med egne forventninger om chance for job<br /><br />2 Magi skabes uden for komfortzonen (en anderledes photoshoot)<br /><br />3 Kompetencer såvel som personlighed med fordel kan synliggøres på de sociale medier<br /><br />Forudsætninger for at deltage: Det kræver ingen forudsætninger, men du skal være jobsøgende og modig, da du vil blive udsat for mange forskellige og anderledes ting end hos en normal session med gode råd om jobsøgning.<br /><br />Dans dig i job! tager udgangspunkt i dig som ansøger og dine kompetencer ud fra devisen, at DU ER GOD NOK, SOM DU ER og med det mål at give dig mod på at bruge dit netværk på nye og kreative måder, så den kommende arbejdsgiver får øje på dig.<br /><br />Dans dig I job! består af både online og fysiske sessions i det omfang Corona-restriktionerne tillader det.<br /><br />Tør du være med?<br /><br />Næste holdstart annonceres under Begivenheder her på dancezone.dk<br /><br />(Du kan altid finde den nyeste beskrivelse ved at klikke ind på Dans dig i job! og vælge Detaljer.)
Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Stream Photos i UBUNTU

Nyt initiativ: UBUNTU

Vi ved ikke helt endnu, hvad dette initiativ kommer til at indeholde - men vi kan love både dans og fællesskab. Men hvis du ønsker at connecte med os, kan vi give dig besked, når vi ved mere om form, indhold og målgruppe. Du kan 'Tilmelde dig gruppen' her på dancezone.dk.

Navnet Ubuntu har vi fundet med inspiration i den afrikanske filosofi om at 'jeg er fordi vi er' og i...
Show more

Nyt initiativ: UBUNTU<br /><br />Vi ved ikke helt endnu, hvad dette initiativ kommer til at indeholde - men vi kan love både dans og fællesskab. Men hvis du ønsker at connecte med os, kan vi give dig besked, når vi ved mere om form, indhold og målgruppe. Du kan 'Tilmelde dig gruppen' her på dancezone.dk.<br /><br />Navnet Ubuntu har vi fundet med inspiration i den afrikanske filosofi om at 'jeg er fordi vi er' og i en tid med Corona-pandemi, tror vi på, at vi mere end nogensinde har brug for at vide, at vi har ligesindede omkring os.<br /><br />(Find den opdaterede beskrivelse ved at klikke ind på UBUNTU og vælge Detaljer)
Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Stream Photos i Danseundervisning

NYT NYT NYT

Du kan komme til at danse sammen med Mika og Tobias til Kolding Kulturnat 2018.

Læs mere og køb billet til workshop lørdag den 18. august her:
www.facebook.com/events/2140304709330420/

NYT NYT NYT <br /><br />Du kan komme til at danse sammen med Mika og Tobias til Kolding Kulturnat 2018. <br /><br />Læs mere og køb billet til workshop lørdag den 18. august her: <br />https://www.facebook.com/events/2140304709330420/
Lisa Bærentsen added a new event 28/06/2018

Dans med Mika og Tobias

Kom til workshop lørdag den 18. august med Lisa Bærentsen...

  • Lørdag, 18 august 2018 14:00
  • Sydbank Arena, hal 3, Ambolten 2-6, 6000 Kolding
loader
loader
Attachment
Lisa Bærentsen added 3 photos to Aktivitets billeder album in Dansepartner søges group

Milja 11 år søger dansepartner i Kolding/Fredericia.

Milja savner at danse standard/latin og søger derfor helst en dreng på 11-13 år at danse med fra næste sæson. Hun har gået til dans i 10 år, men det seneste år har hun manglet en dansepartner og derfor holdt sig i gang ved at danse hip hop / showdance.

Hun er 160 cm høj og har danset turnering i debutantrækken i et år i DDD-regi (som herre,...
Show more

Photos are being loaded.
Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Aktivitets billeder i Dans på TV

I denne uge har jeg haft fornøjelsen af at danse jive med Niels Christian fra Skærbæk - en af de sejeste dansere, jeg nogensinde har mødt.

Læs Niels Christian's fantastiske historie her på dancezone.dk, hvor han og hans kone er Månedens Gæst: dancezone.dk/maanedensgaest/inger-marie-og-niels-c…

Parret kan også opleves i udsendelsen Dansen med Mr. Parkinson på DK4 i aften kl. 17.25

I denne uge har jeg haft fornøjelsen af at danse jive med Niels Christian fra Skærbæk - en af de sejeste dansere, jeg nogensinde har mødt.<br /><br />Læs Niels Christian's fantastiske historie her på dancezone.dk, hvor han og hans kone er Månedens Gæst: http://dancezone.dk/maanedensgaest/inger-marie-og-niels-christian<br /><br />Parret kan også opleves i udsendelsen Dansen med Mr. Parkinson på DK4 i aften kl. 17.25

Vild med dig er en aften for jer med børn, der trænger til kæreste-tid.

Vi byder på indlæg om sunde relationer i parforholdet, lækker mad og svedig danseundervisning.

Læs mere og køb billet på www.vildmeddig.dk

Lisa Bærentsen Kan varmt anbefales til par, der synes det er trendy at bruge tid på sit parforhold! 7 years ago
loader
loader
Attachment
Lisa Bærentsen tilføjede et billede i albummet Aktivitets billeder i Dans på TV

Så er det i aften!!! Vild med dans finale..... uhhhh, det er spændende. Alt kan ske!

Få her et gensyn med de tidligere års vinder og et indblik i, hvad der kommer til at ske i finalen i aften

Rigtig god VMD aften!!!

underholdning.tv2.dk/2016-11-23-saadan-bliver-fina…

Så er det i aften!!! Vild med dans finale..... uhhhh, det er spændende. Alt kan ske!<br /><br />Få her et gensyn med de tidligere års vinder og et indblik i, hvad der kommer til at ske i finalen i aften:-)<br /><br />Rigtig god VMD aften!!!<br /><br />http://underholdning.tv2.dk/2016-11-23-saadan-bliver-finalen-i-vild-med-dans
Lisa Bærentsen Får helt gåsehud 8 years ago
loader
loader
Attachment
Lisa Bærentsen delte en video i Dans på YouTube. 21/11/2016

Beautiful!!!! - feeling speechless

HEY LITTLE FIGHTER - MODERN DANCE VIDEO

WATCH ONLY ON LAPTOP OR PC! Together with Daphne I made a video of this amazing dancer Raïfa. She made it possible to share a touching story by dance. Daphne...

Lisa Bærentsen Videoen virker, hvis du klikker videre til YouTube 8 years ago
loader
loader
Attachment

Så er det på fredag kl. 20.00, at finalen i Vild med dans vises på TV2 direkte fra Forum Horsens

Dans på TV er nu en fremhævet gruppe. 24/11/2016

Dans på TV

Her kan du poste omtale af TV-programmer, udsendelser mm. der omhandler dans

Silas - Bag Dansen

Silas Holst, som vi alle kender - og holder så meget af - fra Vild med dans, er nu aktuel med en bog om mobning, overvægt og vold.

Bogen hedder 'Silas - Bag dansen' og kan købes hos landets boghandlere eller på nettet.

Se interview i Go' Aften Danmark - link i kommentar.

Jeg mødte Silas (og hans lille hund efter musicalen Grease i Aarhus, hvor han blandt sine meget kompetente...
Show more

Loading content, please wait.
Lisa Bærentsen delte en video i Dans på YouTube. 26/08/2012

'Ice Ice Baby' is heading back to the dancefloor - thanks to Zumba

New video features a Zumba routine while incorporating the rapper's vintage choreography from his 1990 megahit.

Vanilla Ice Premieres 'Ice Ice Baby' Zumba Remix Video

2012 Zumba Instructor Convention Media Highlights

The 2012 Zumba Instructor Convention featuring performances and red carpet appearances by Daddy Yankee, Lil Jon, Paulina Rubio, Vanilla Ice and 8,000 passion...

Bounce Summercamp - 10 års jubilæum

Bounce Streetdance Company i Sverige er for 10. gang på banen med en super summercamp for streetdancere på alle niveauer.

Det kan varmt anbefales at tage turen til Stockholm - det er uden tvivl pengene værd!

Også for jer, der er 30+!!

Der kommer dansere fra hele norden og andre lande for at lære af det erfarne og inspirerende crew.

Læs mere på deres hjemmeside...
Show more

Lisa Bærentsen delte en video i Dans på YouTube. 01/06/2012

Vi er da vist liiiige et par dansefreaks, der skal i biografen til august! Biografpremiere den 9. august.... Wohoooo

STEP UP 4 Revolution Trailer 2012 Movie -...

Step Up 4 Revolution Trailer 2012 - Official movie trailer in HD - the film stars Kathryn McCormick, Ryan Guzman and Stephen Boss - directed by Scott Speer "...

Lisa Bærentsen delte en video i Dans på YouTube. 23/03/2012

Stokkebroe Junior giver den gas - Det er da for vildt!
2-årige William Stokkebroe giver et jive show

2 year old dancing the jive

The boys name is William Stokkebroe. After seeing his parents Kristina and Peter Stokkebroe and the dancers of studie43 practising he is showing what he has...

Log ind eller Opret bruger