Om dancezone.dk

dancezone.dk er en platform for frivillige danseinitiativer i Kolding Kommune.

Vi ved af erfaring, at det med online markedsføring, hjemmesider osv. kan være en ordentligt mundfuld for frivillige initiativer, specielt når man faktisk meget hellere vil bruge energi på at danse, rekruttere deltagere og i det hele taget bare elsker tanken om at komme ud og gøre en forskel.

Derfor kan alle frivillige danseinitiativer nu få en gratis profil på dancezone.dk, hvor I helt selv kan poste indhold, uden at skulle betale for domæne eller hosting. I får et 'dancezone-domæne' stillet til rådighed, som eksempelvis www.dancezone.dk/lisa/profile.

Vi holder løbende inspirations- og motivationsworkshops for dig, der enten har en ny idé eller vil bakke op om et af de bestående danseinitiativer eller ønsker sparring til online-delen i forhold til dit igangværende initiativ. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du bare ikke kan vente med at komme i gang.

Tilbuddet er foreløbigt gratis - hvilket vi tilstræber, at det skal blive ved med at være med støtte fra funding og andre generøse parter, der vil med på vores mission.

Vil du med på verdensmålsmission?

 

 


 

Historien bag dancezone.dk - nu med fokus på verdensmål nr. 3

Tanken med dancezone.dk var fra den helt spæde idé at være din indgang til dansens mangfoldige univers - et univers der er så STORT og SPÆNDENDE, at det fortjener sin helt egen side.

Portalen så dagens lys i 2009 som et community / en reklameplads under sloganet 'Room for sharing the passion of dance'. En gave til alle, der - lige som initiativtager Lisa Bærentsen - elsker dans og bare ikke kan få nok af det.

I 2016 fulgte et nyt fokus: 'Never forget to dance' og et ønske om i højere grad at hylde det positive, dansen giver os - for kan vi da overhovedet leve uden dans og musik?

Henover nytåret 2020/2021, hvor Corona igen havde lukket Danmark ned, stod det lysende klart for Lisa Bærentsen, at den platform, hun har bygget op, med få ændringer kan imødekomme nogle af de følgevirkninger, Corona har forårsaget.

Derfor ser et nyt spændende verdensmålsprojekt nu dagens lys - med fokus på verdensmål nr. 3: Sundhed og Trivsel. Vores store mission med projektet er at give modspil til Corona-tristhed, Corona-træthed og inaktivitet via online dansefællesskaber. For er der noget, dans kan, så er det at skabe både fysisk, mental og social trivsel.

DU inviteres til at være med, hvad enten du har brug for hjælp til at føre en ny danseidé ud i livet, eller har Corona-crawings efter bevægelse og fællesskab - eller måske har du lyst til at være med til at bære projektet via praktisk eller økonomisk hjælp.

Platformen kan på sigt udvikles til også at blive et online-fællesskab for danseinstruktører i frivilligt regi, hvor de kan mødes og sparre - uanset geografi eller pandemi.

Følg os og hold dig opdateret på www.facebook.com/dancezone.dk

Kort om Lisa Bærentsen, leder af verdensmålsprojektet

Lisa er danseentusiast og initiativtager bag dancezone.dk tilbage i 2009.

Desuden mor til 3, verdensmålsentusiast og underviser på Innovationsfabrikken i Kolding, frivillig leder af NBSIF's danselinje og stifter af Foreningen YFC Bounce i 2003 under sloganet Living Out Loud (netop udtrådt af bestyrelsen efter 17 år) 

 

 

Log ind eller Opret bruger