Så er det frem med danseskoene og ud på dansegulvet! 

 

Tag med på danseeventyr i din lokale idrætsforening. 

Vi søger frivillige hip hop instruktører til 2 af Koldings veletablerede foreninger. Vi har rigtig mange børn, der gerne vil kunne gå til dans i deres lokalområde i Harte og Lyshøj-området, derfor har du nu en enestående chance for at komme med på danseeventyr! 

 

Er du fyldt 15 år og drømmer du om at blive danseinstruktør? Så er du måske én af de to hip hop instruktører, vi og børnene vil tage i mod med åbne arme. 

 

Til Harte søger HGIF danseinstruktør til hip hop-hold for 10-12 årige om mandagen kl. 17.30-18.30. Hvis du er interesseret, så skynd dig at skrive en kort ansøgning til Maj-Britt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Holdet kan evt. rykkes til en anden dag/tidspunkt)

 

Til Lyshøj søger NBSIF danseinstruktør til DanceZone Junior (2.-3. klasse) om tirsdagen kl. 17.00-17.50 Send en kort ansøgning til Lisa Bærentsen dancezone.dk@gmail.com

 

Du behøver ikke at have undervist før. Vi skal nok lære dig op. Det vigtigste er, at du har en smittende danseglæde, er god til børn og har lyst til at lære fra dig. 

 

For begge instruktører gælder det, at du bliver tilknyttet leder af danselinjen i NBSIF, Lisa Bærentsen, som mentor. Lisa vil dele ud af sine mange års erfaringer fra danseverdenen og sørge for at du bliver inviteret med til DGI's danseworkshops og andre arrangementer, som vil kunne udvikle dig som instruktør. Du vil få fri online-adgang til koreografier fra nogle af de bedste hip hop dansere i Danmark, lige som du også altid er velkommen til at følge et dansehold i NBSIF. Se holdplanen på www.nbsif.dk/aktiviteter/dans

 

Det er vigtigt, at du kan deltage på DGI's danseinstruktørkursus den 11.-12. september sammen med mentoren - læs mere om kurset her: https://www.dgi.dk/dans-og-musik/arrangementer/202111453055 Du vil starte med at undervise dit hold middelbart herefter.

 

Som frivillig instruktør modtager du et mindre honorar som tilskud til dansetøj og -sko og foreningen betaler din deltagelse på de danseworkshops, vi bliver enige om, at du tager på i løbet af sæsonen.

 

         

 

 

 

 

 

 

 

Log ind eller Opret bruger