• Published in Dansebloggen

Forkæl familien med Dans og Disney

UDSAT TIL 2021 PGA. CORONA

Fredag den 20. november 2020 har du en unik mulighed for at få en god aften sammen med familien, hvor der også er ’alene-tid’ for mor og far. Kom og prøv det helt nye koncept ’Dans og Disney’ i Nr. Bjært-Strandhuse if – dine børn vil elske dig for det! Vi starter med at spise sammen kl. 17:30 og når Disney Sjov tryllebinder de mindste i caféens TV-hjørne, er der pardans for de voksne i hallen lige ved siden af. Første gang er det Vild med dans-stjernen, Esbern Syhler-Hansen, der underviser. Alle er velkomne på Lyshøjskolen, Lyshøjallé 1 i Kolding – med eller uden børn.

Book din gratis billet på www.nbsif.dk/dans.

 

Nu skal forældrene også på dansegulvet i NBSIF

Når hverdagen kører derudad, er det ofte børnenes fritidsinteresser, der kommer i første række. Måske får far ind i mellem tid til en god tur på mountainbiken og mor hopper i løbeskoene mellem aftensmaden og forældremødet. Men hvornår får I som par prioriteret at lave noget sjovt sammen? Nr. Bjært-Strandhuse IF’s danselinje har haft ugentlige børnehold på Lyshøjskolen i over 3 år, nu er der også et tilbud om pardans til de voksne, hvor der oven i købet er pasning til børnene imens.

Det lyder fedt, det vil vi gerne med til (pilene??)

Vild med dans-stjerne underviser første gang

Til at skyde initiativet i gang har vi inviteret Esbern Syhler-Hansen. Han er bl.a. kendt fra Vild med dans, hvor han havde den fornøjelige ære at danse med Rosa fra Den Store Bagedyst og han deltager fredag i uge 43 i Vild med dans 2020’s Knæk Cancer-show på Det Kongelige Teater (location bekræftes?). Med hans mange års erfaring med danseundervisning, kan han gøre selv nybegyndere klar til de bonede gulve.

De efterfølgende aftner med Dans og Disney vil det være vores egne dygtige instruktører, Rikke og Lisa, der underviser. De er netop kommet hjem fra Aarhus med inspiration fra nogle af Danmarks absolut bedste sportsdansere, Susanne og Frank Radich-Holde. Aftnerne kommer til at ligge den 29. januar, 19. marts og 9. april. Tilmelding åbner løbende på www.nbsifk.dk/dans.

Corona-kuller satte skub i idéen

Faktisk er idéen ikke helt ny, men under Corona kom der skred i planlægningen. Mange par har gået op og ned ad hinanden derhjemme i alt for lang tid og trænger til at få en sjov oplevelse sammen. Og det er lige præcis det, dans kan! ’Med dans kan vi lære noget sammen, fjolle rundt på dansegulvet og opleve hinanden fra en helt ny side,’ udtaler Lisa, som er ansvarlig for danselinjen og stor fortaler for, at alle par prøver at gå til dans sammen mindst én sæson. ’Det er et fantastisk frirum at være sammen i og så er kombinationen af dans, musik og fysisk samvær -  som en sidegevinst - utrolig gavnlig for vores trivsel i parforholdet, fordi der frigøres et særligt Oxytocin-stof i hjernen, også kaldet kærlighedshormonet, når vi danser sammen.’

Dit barn vil elske dig for det!

Vi har omskrevet en kendt talemåde til ’Når mor og far har det godt, har børnene det godt’. Det tror vi på. Derfor har vi skabt nogle rammer for en hyggeaften for hele familien, hvor vi starter ud med fællesspisning og derefter dans for de voksne og Disney for de mindste. Nogle af vores dygtige hjælpere på danselinjen vil holde opsyn med børnene og sørge for, at de hygger sig med lidt guf til ganen under Disney Sjov, så du og din partner kan koncentrere jer om de nye trin i hallen ved siden af. Og vi garanterer, at I kommer lidt gladere ud, når danseundervisningen og Disney Sjov er slut kl. 20.00. Vi tror på, at dit barn vil synes, det her er den fedeste måde at starte weekenden på. Hygge og glade forældre. Mere af det!

Er det virkelig gratis?

For at skabe interesse omkring vores nye koncept, har vi valgt at gøre første gang gratis. Vi forstår godt, hvis det lyder for godt til at være sandt. Men ja, hele aftenen er gratis! Både aftensmad, børnepasning og danseundervisning. Når vi gentager succesen en gang månedligt fra januar, koster danseundervisningen 75 kr. pr. par. 

Knap: Klik her for at booke jeres gratis billet – der bliver rift om pladserne.

Deltagerne ved det første event får desuden fortrinsret til at tilmelde sig næste omgang Dans og Disney, hvor vi som en ekstra pr-indsats også giver de 10 første tilmeldte par gratis deltagelse. 

Pga. de gældende Corona-anbefalinger, har vi måttet begrænse antal deltagere til 25 par. Så skynd dig at booke jeres gratis billet. Hvis grænsen for forsamlingsforbuddet bliver hævet, bliver der selvfølgelig plads til flere, så skriv jer endelig på venteliste, så vi kan se, I er interesseret.

Kom og få en uforglemmelig familieaften. I bliver helt sikkert årets forældre!

Knap: Ja tak, vi vil meget gerne booke en gratis billet

Log ind eller Opret bruger