Instruktør Lisa Bærentsen

Kort fortalt er jeg 42 år, mor til 3 og bidt af en gal dansesko:-)

Min far lokkede mig til at gå til dans, da jeg var 6 år og siden har jeg været så meget som muligt på dansegulvet, de seneste 15 år som instruktør i følgende stilarter:

- Funk/Hip Hop/Street Dance

- Børnedans/MGP

- Pardans

- Moms Time Out (mødre-hold)

- Zumba

- Ballroom Fitness

- Rock'n Roll

Siden 2003 har jeg undervist hos bl.a. Husted Dans i Kolding (DDD) og været leder af danselinjen på hhv. Skovbo Efterskole og Koldingegnens Idrætsefterskole. Sideløbende har startet og udviklet dansegruppen Bounce, der i dag er repræsenteret med flere grupper både i Jylland og på Sjælland. Nu er jeg blevet ansvarlig for danselinjen i vores lokale DGI-forening Nr. Bjært-Strandhuse Idrætsforening.

I min undervisning har jeg altid fokus på trivsel, for det skal være sjovt at være aktiv. Jeg bruger meget gerne dansen relationelt i mit arbejde med socialt iværksætteri, hvor jeg gerne vil bidrage til f.eks. kampen mod mobning, inaktive børn, integration og pleje af parforholdet (se www.vildmeddig.dk).

Jeg har det aller bedst, når jeg får lov til at bruge min projektledererfaring inden for dansens verden og er kendt for at have en særlig evne til at få ting til at ske. I kombination med en vedholdenhed, der sikrer et godt forløb, har jeg stået bag mange større danseevents- og shows, bl.a. sommerferieaktiviteter for børn i alderen 8-12 år.

Senest har jeg koordineret et danseshow sammen med Mika og Tobias til Kolding Kulturnat 2018, hvor jeg rejste penge til at hyre de 'dyre drenge' via Sydbank Fonden.

Det er min mission at dele danseglæde ud til både små og store, tykke og tynde, og jeg har et særligt hjerte for at komme langt ud med dansen og at bruge de unikke egenskaber, som dansen har til at skabe relationer og velvære. Også meget gerne til dig med særlige behov.

Jeg henter inspiration til min undervisning i både ind- og udland.

Lisa

#NeverForgetToDance

#LifeIsBetterWhenYouDance

 

 

Booking

Lad mig levere et underholdende indslag til den næste firmafest/julefrokost eller arrangere en svedig workshop. Bestil en omgang Family Dance, få sjov dans i idrætstimerne, prøv dans til den næste polterabend eller hvad med en funky koreografi til jeres brudevals? Jeg tilbyder også siddende dans til seniorer - jeg er altid klar med et godt tilbud:-)

Book på mobil 31 16 62 69 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Log ind eller Opret bruger